BIOGRAFIE

Het zo goed en zo helder mogelijk verwoorden van wat een bedrijf of andere organisatie eigenlijk bedoelt te zeggen, zit in mijn DNA. Schrijven is zogezegd echt mijn ding.

 

Om inspiratie op te doen en om mijn hoofd leeg te maken, zoals ik dat noem, zit ik in mijn vrije tijd veel op de racefiets. Al pedalerend door de Zuid-Limburgse  heuvels krijg ik vaak de meest heldere ideeën.

Een andere passie van mij is het luisteren naar popmuziek, van The Beatles tot de betere carnavalsmuziek. Ik ben vooral fan van de Höhner en Brings, twee Keulse cultbands waarvan ik zelden een concert oversla.

Samen met mijn vriendin zoek ik ook graag de rust op. Zo kun je mij heel blij maken met een  paar daagjes naar de Moezel. Te midden van de wijnvelden samen op een terrasje een glas wijn drinken.  Juist van die kleine dingen kan ik ontzettend genieten.

 

Net zoals ik steeds opnieuw weer kan genieten van een tekst die precies datgene uitdrukt wat de opdrachtgever in gedachten heeft. Want daar doe je het toch allemaal voor!

2018

auteur SEO-teksten voor websites Organice Event Creators, Fun Beach Group Events en Beachclub Degreez in Panheel

 

2013

redactielid DakInnovatie, vakblad voor de dakenbranche van Royal Roofing Materials, groothandel in dakmaterialen en -gereedschap.

 

2005

redactie nieuwsbrief ‘News Line’ van Open Line (ICT-bedrijf gevestigd op Maastricht Airport)

2003

Redactielid Gebouwbeheer, vakblad voor Facilitair & Onderhoudsmanagement, uitgeverij Reed Business

2002

 Co-auteur ‘Het ABC van Limburg. Bedrijvigheid door de eeuwen heen.

Speciale milleniumuitgave van CommunicationLINE BV, Maastricht

1998

Auteur en eindredacteur sociaal jaarverslag Rockwool Lapinus