Laat je bedrijf groeien met een blogabonnement

Zakelijke blogs op je website en social media-kanalen zijn onmisbaar voor de groei van je bedrijf. Door geregeld een verhaal met relevante informatie voor je doelgroep te plaatsen, verbeter je je online onzichtbaarheid, trek je meer bezoekers aan op je website én haal je meer klanten binnen. Maar zelf heb je niet de kennis, geen tijd of inspiratie om een blog te schrijven. Herkenbaar? Daarom neem ik het schrijven van blogs graag van je over en bied ik een handig blogabonnement aan. Voor een vast bedrag per maand geef je jouw doelgroep continu relevante en waardevolle content en heb je hier zelf geen omkijken naar!

 

Onderstreep je expertise met blogs

 

Door je prospects of klanten wekelijks, tweewekelijks of maandelijks te trakteren op een blog met voor hen relevante informatie, bouw je structureel aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Professioneel geschreven en doelgroepgerichte blogs en berichten op social media zorgen ervoor dat bezoekers vaker terugkeren. Bovendien: door kennis te delen en in te gaan op ontwikkelingen en trends in jouw vakgebied onderstreep je je expertise en versterk je de vertrouwensband met je doelgroep.

 

Hoe gaat het blogabonnement in z’n werk?

 

Hoe gaat het blogabonnement in z’n werk? Daarvoor zijn slechts een paar eenvoudige stappen nodig. Eerst wordt er een contentplanning gemaakt: in gezamenlijk overleg maken wij een lijst van specifieke thema’s die interessant én relevant zijn voor jouw doelgroep. Deze contentplanning garandeert dat er altijd voldoende inspiratie is voor de blogs. Vervolgens schrijf ik op basis van een telefonisch interview over elk van die thema’s een prettig en vlot leesbaar blog van circa 350 woorden, met de juiste tone of voice. Zodoende ben je verzekerd van aansprekende online artikelen die van daadwerkelijke meerwaarde zijn voor je doelgroep. Zodra ik het blog heb uitgewerkt, krijg je het artikel uiteraard eerst ter inzage; tijdens deze feedbackronde kun je eventuele op- en aanmerkingen geven en de puntjes op de i zetten. Met als resultaat een professioneel blog dat je praktisch en snel kunt delen op je website, je social media-kanalen of in je nieuwsbrief.

 

SEO-geoptimaliseerd

 

Afhankelijk van je abonnementskeuze wordt er elke maand, elke twee weken of elke week een nieuw blog geplaatst. Daarbij zorg ik er ook voor dat de juiste zoekwoorden (oftewel SEO-content) die voor jouw doelgroep van belang zijn in de tekst worden verwerkt, zodat je website hoger scoort in de zoekresultaten van Google.