waarom kiezen voor een ervaren tekstschrijver in limburg?

 Waarom kiezen voor een ervaren tekstschrijver in Limburg?

 

 Een aardig stukje schrijven is geen kunst. Althans, dat is vaak de gedachte! Moet er een tekst worden geschreven voor een brochure, een mailing, persbericht of een website, dan doet de ondernemer dat zelf  wel even tussen de soep en aardappelen door. Of, in het gunstigste geval, wordt daarvoor de directiesecretaresse ingeschakeld. 

 


Helder en prettig leesbare tekst

Waar vaak grote bedragen worden geïnvesteerd in bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand of moderne productietechnieken, heeft de ondernemer vaak nauwelijks aandacht voor zoiets voor de hands liggends als een heldere, prettig leesbare tekst. En dat terwijl de boodschap in een brochure, website of nieuwsbrief veelal de eerste indruk vormt die een potentiële klant van uw bedrijf krijgt.

 

Geen last van bedrijfsblindheid

Vandaar dat het gebruikmaken van een ervaren tekstschrijver geen overbodige luxe is. Al is het alleen maar vanwege het feit dat juist een buitenstaander als geen ander onbevangen over uw bedrijf kan schrijven en geen last heeft van wat je ‘bedrijfsblindheid’ zou kunnen noemen. Juist doordat de meeste ondernemers volledig in beslag worden genomen door alle facetten van de bedrijfsvoering, is het voor hen vaak moeilijk om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. En juist dat laatste, het duidelijk scheiden van hoofd- en bijzaken, is bij het formuleren van een heldere boodschap van essentieel belang.

 

Voordeel van buitenstaander

‘Hoe kunt je in hemelsnaam een goed stuk over ons bedrijf schrijven, terwijl je er nauwelijks iets van afweet?’, is een veelgehoorde vraag tijdens mijn interviews met ondernemers. Het antwoord is eenvoudig: juist doordat ik − als ervaren tekstschrijver uit Limburg −  een buitenstaander ben en u als ondernemer volledig onbevangen tegemoet treed, heb ik geen last van ‘bedrijfsblindheid’ en kan ik mij volledig concentreren op de essentie van de boodschap, zonder te worden afgeleid door allerlei bijzaken die er niet toe doen.

 

De juiste toon

In combinatie met mijn jarenlange ervaring en inlevingsvermogen leidt dit tot een tekst die qua inhoud en toonzetting haarfijn is afgestemd op de beoogde doelgroep. Want alleen dan kunt u met uw boodschap het gewenste effect bereiken.

 

Bent u op zoek naar een professionele copywriter voor uw website, nieuwsbericht, persbericht of social media?  

Neem dan contact op met Jean van Pol. Stuur een mailtje naar info@jeanvanpol-teksten.nl of bel: 06-50 93 63 62

 

Commentaren: 0